Soap Rogier en Frank blijft voortduren: beslaglegging op pand van Frank.

Soap Rogier en Frank blijft voortduren: beslaglegging op pand van Frank.

6 oktober 2021 Uit Door Dagelijks Dingetje

Rogier en Frank die we allemaal kennen van het programma Paleis voor en Prikkie zijn momenteel druk met hun eigen soap. Het stel is uit elkaar en de strijd blijft voortduren. Nog niet zo heel lag geleden gaf Frank aan dat Rogier een monster is geworden sinds hij bekend is. Ook zou Rogier een goede gebruiker zijn van een wit poedertje en zou hij zelfs Frank in elkaar geslagen hebben.

Inmiddels hebben de heren al verschillende rechtszaken achter de rug en er zullen er nog meer gaan volgen. Één van de laatste rechtszaken ging over hun hondje Coco. Rogier wilde namelijk een omgangsregeling met de hond, echter was Frank niet van plan om mee te werken, dit daar Coco oud is en Rogier dit gewoon wilde voor het geld. Rogier kreeg gelijk van de rechter, ondanks dat blijft Frank bij zijn standpunt en is hij dan ook bereid om de dwangsom te betalen voor het niet meewerken aan de uitspraak van de rechter.

Volgens Frank zou Rogier ook nog een schuld hebben van 3,5 ton. Dit bedrag heeft Frank hem ooit geleend, echter heeft hij hier nog nooit een cent van terug gezien. Dat er sprake is van een schuld, klopt, dit valt namelijk gewoon te lezen in de stukken van de rechtbank. De rechter heeft beslag laten leggen op de goederen van Rogier, echter is het niet bekend om welke goederen dat dan zou moeten gaan.

Maar wat blijkt, Rogier heeft nu ook executoriaal beslag laten leggen op het pand van Frank in Den Haag aan de Jan van Nassaustraat in Den Haag. Rogier krijgt elke maand 7500 euro van Frank, echter moet dat 22.000 euro per maand zijn. Het geld van het lucratieve RTL contract heeft Frank namelijk op zijn rekening staan en Frank maakt elke maand 7500 euro daarvan over naar Rogier. De rest van het geld zet Frank op een tussenrekening voor de belasting, want hij is bang dat Rogier dit anders opmaakt. Rogier heeft dus met dit verhaal weer gelijk gekregen van de rechter en dus ziet er niets anders op voor Frank en zal hij die 22.000 euro per maand moeten overmaken. Mocht Frank zich hier niet aan houden dan kan hij dus zijn pand kwijt raken, kortom de strijd is nog niet voorbij.