Lukt het jou om het verborgen getal binnen 20 seconden te vinden?

Lukt het jou om het verborgen getal binnen 20 seconden te vinden?

21 juli 2021 Uit Door Dagelijks Dingetje

Het is ontzettend raadzaam om de belangrijkste “spier” in ons lichaam, de hersenen, fit te houden. Het oplossen van verschillende soorten hersenkrakers is niet alleen leuk om te doen maar dus ook gezond.

Dankzij het internet zijn er duizenden hersenkrakers binnen handbereik, denk hierbij aan kruiswoordpuzzels, sudoku’s, zoekplaatjes en wiskundesommen. Jezelf uitdagen is goed om de geest scherp te houden en tevens helpt het ons om te ontspannen. Online circuleren er heel veel uitdagingen, van simpel tot moeilijk en bij sommige uitdagingen ligt frustratie op de loer.

Vandaag hebben we een afbeelding voor jullie met heel veel negens op een rij, echter zit er ook een afwijkend getal in deze serie. Voor jullie geldt de uitdaging dan ook om het afwijkende getal op te sporen en dit binnen de 20 seconden!

Zie jij het verborgen getal?

Heb je het gevonden? het lijkt zo makkelijk maar het merendeel van de mensen kijkt na een aantal seconden al scheel. Mocht je het niet gevonden hebben, treur dan niet, hieronder staat de oplossing.

Hier is de letter

Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!